Càmera en acció!

Carles en un moment de l’exposició

Avui ens ha visitat Carles Díaz, Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialitzat amb el Màster en Innovació i Qualitat Televisives de TV3 i  el Postgrau en postproducció audiovisual avançada de la UPC.

En Carles Díaz té àmplia experiència en el món audiovisual  tant d’imatge com de ràdio, i ha treballat de director, presentador, productor, redactor i muntador. En els últims 8 anys ha estat a Ràdio Castellar, Cadena SER, RAC1 i Onda Cero.

A la biblioteca del centre, ens ha exposat diferents tipus de càmeres i ens explicat com utilitzar-la en la ficció, amb consells sobre la llum, l’enquadrament o els plans que cal  fer servir per a rodar una conversa. Al final hem agafat la càmera i hem anat fent diverses exemplificacions. També li hem fet preguntes i plantejat dubtes i curiositats sobre el món que hi ha al darrera d’una càmera. N’hem fet un improvisat reportatge. 🙂

Els alumnes de 1r encarregats de fer les fotografies científiques de l’herbari virtual 2012 també han assistit a la xarrada.