Projectes trimestrals

Un herbari virtual a partir del treball de naturalistes, cartògrafs, fotògrafs i reporters serà el projecte trimestral de 1r d’ESO: estudi de l’itinerari per a la sortida de camp, treball cartogràfic a la web, fotografia científica i periodística, selecció de mostres, confecció d’un herbari virtual, plantada d’arbres i plantes de bosc mediterrani  amb Educació Infantil,  entrevistes, enquestes i conferències!. Dilluns comença L’herbari virtual!

Una pel·lícula sobre la llegenda artúrica serà el projecte trimestral de 2n d’ESO : escriptura del guió, preparació actoral dels personatges, producció i direcció d’escenes, rodatge, muntatge, doblatge, subtitulació en anglès, etc. Amb assessorament expert de diferents professionals (càmera, director i guionista). Dilluns comença La llegenda del rei Artur!

Treball en grup per a resoldre un repte col·lectiu, el projecte trimestral.

Ens en sortirem?

Preparats per començar? 🙂