Intercanvi d’habilitats: el banc del temps!

Durant les últimes sessions, a l’optativa de “Viure i conviure” vam conèixer i experimentar què és això del “Banc de Temps”, una iniciativa comunitària d’intercanvi del temps que recorda simbòlicament el funcionament d’un banc, però en el qual allò que es “presta” i es “rep” és temps dedicat a serveis a les persones.

Un cop definit el concepte, per grups, es tractava de pensar alguna cosa que poguéssim “oferir” a la resta de companys i companyes de l’optativa i, posteriorment, fer-ne la presentació davant de tots/es.

El resultat va ser força bo: un grupet que ens va explicar tècniques per fer humor; un altre que ens van explicar com fer espaguetis; o quines aplicacions interessants ofereix el GoogleChrome; també hi va haver algú que ens va explicar (pas a pas) com fer una truita de pernil; o fins i tot, com fer una fantàstica macedònia (que vam poder tastar)!