Mapa de paraules i exposicions

observant llevats al microscopi (2) Per a exposar les conclusions del treball globalitzat, farem servir la presentació visual que hem fet amb l’eina de fer “mapes de paraules”. Alguns de vosaltres voleu ampliar, acabar o millorar el mapa. Per a fer-ho, necessitareu el programa que tenim a l’Institut. Podeu trobar-lo en aquest enllaç:  Cmap Tools

Aquest fitxer és un executable que instal·la el programa en el vostre ordinador. L’haureu de descarregar. A dalt de la pantalla, a la dreta 🙂  Recordeu que cal utilitzar els permisos d’administrador per a instal·lar un programa. Si voleu fer l’exposició amb el vostre ordinador, recordeu portar el programa instal·lat…

No es tracta de fer un mapa molt complicat i entretenir-se posant colors, tipografies i altres galindaines. És tracta de mostrar la relació entre els conceptes i ajudar-vos a organitzar el vostre discurs.  Aquí hi ha una guia pels més agosarats.

En l’exposició haurem de respondre a la qüestió El llevat, és un ésser viu? i justificar la vostra resposta. Aquí us caldrà utilitzar tot el que heu après. Podeu mostrar el treball fet al laboratori i explicar una mica el procés. tot i que tampoc no ens podrem estendre molt!

Aquí teniu una magnífica antologia de les fotografies que heu anat fent al llarg del treball globalitzat. A classe en parlarem amb Glòria.

Recordeu que si el vostre grup ha elaborat pa, també hi ha fotografies en aquest article anterior.