Visita a TV3

Dilluns dia 8 d’octubre, vam anar de visita a TV3, al matí ens van ensenyar les instal·lacions: els estudis de gravació, de so, el plató d’informatius i d’altres que diàriament veiem en els nostres programes favorits; vam veure per davant i per darrere aquest món de ficció que per una banda ens enganya i a la vegada ens ensenya moltes coses diàriament. Allò important és aprendre a mirar i a veure. És realment una petita -no tan petita- fàbrica de ficció, que parla sovint de la realitat a través de mil ulls, gràcies a la seva diversitat.
Els nostres alumnes van fer el seguiment de la visita amb un vídeo que els va permetre guardar les imatges de tot el que veien; i van passejar fent-se els entesos de tot el que veien i segons deien, coneixien.

A la tarda vam fer de públic del programa “Divendres“, un magazine amb entrevistes, reportatges i actuacions que va ser distret, una mica llarg per a la mobilitat del nostres pre-adolescents, però molt interessant per veure “en directe” com funciona un programa d’aquests tipus i com funciona, en general, la televisió.

 

Durant el programa ens van deixar un espai per poder fer un parell d’entrevistes: una d’elles a l’Andrea Motis, una cantant jove amb molt de futur que us convidem a llegir en l’entrevista que li van fer unes alumnes. Les nostres reporteres amb molta diligencia, com si ho haguessin fet tota la vida, van aprofitar uns minuts breus “entre bambalines” i van fer una bona entrevista que podeu llegir a la web del centre. No us la perdeu!