Ja tenim la revista!

Doncs, ho hem aconseguit!

Els equips del comercials han fer una feina excel·lent i vam aconseguir la financiació per a fer la revista.

I, a més a més, superant el pressupost de mínims establert pels professors. O sigui, que la revista és en color i no en blanc i negre com estava previst inicialment. Moltes felicitats a tots els grups!

Naturalment hi ha hagut problemes: alguns documents no estaven correctament sincronitzats, ha faltat espai per alguna entrevista o algun dels dibuixos realitzats, s’ha editat incorrectament el final d’un article, hem hagut de fer més petits alguns dels banners de publicitat perquè no teniem prou espai…  Però així funcionen les editorials i les revistes: seguint un procés de millora fins que cal tancar l’edició i dir: Prou, cal anar a l’impressor i ja no podem tocar res més! 🙂

En definitiva, un bon treball que ara cal culminar en les exposicions de demà, en les que cada grup presentarà la seva part i exposarà el seu treball.

Enhorabona i bona exposició a tothom!