Els experts ja treballem en la revista!

Grups treballant a classe

Després de la xerrada sobre el disseny gràfic de dimarts, els experts ens hem posat a treballar.

Amb les idees recollides hem fet els quatre grups de 15 experts i cadascú s’ha posat a la feina. Els editors, amb Maria, hem escrit la versió final els textos en els diferents gèneres triats: notícia, crònica, entrevista, etc. Els il·lustradors, amb Glòria, hem dibuixat de valent i hem sel·leccionat les imatges més convenients per a cada apartat. Algun còmic i algun mot encreuat també ha sortit a la llum. Mentrestant, els dissenyadors gràfics, hem preparat la plantilla general i la forma concreta que prendrà cadascuna de les dobles pàgines que fem els grups. Els del món comercial, els de màrqueting, hem preparat el contracte amb Marta, disposats a sortir a la recerca de finançament per a la revista.

Aquesta tarda, tot el grup, ha anat als comerços i botigues a cercar finançament… Podrà el nostre equip de màrqueting assolir un bon nombre d’anuncis per a la revista?

Properament ho sabrem! 🙂