Gestió forestal a Montserrat

El divendres 1 de juny vam anar al parc natural de Montserrat convidats per Direcció General del Medi Natural i Biodiversitat del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat. Gràcies a quedar finalistes en el I Concurs de Gestió Forestal amb el Projecte de l’herbari virtual, vam gaudir d’una jornada a la natura molt interessant i divertida.

Vam conèixer el treball del Grup Especialitzat en Prevenció d’Incendis Forestals (GEPIF) que ens va mostrar la seva maquinària i les tasques preventives i de vigilància que fan durant tot l’any. També ens van acompanyar els dos biòlegs que treballen en el Parc i les tasques que porten a terme per a tenir cura de la natura i la biodiversitat.

Un dia molt interessant amb molta calor, que vam poder compensar amb alguna remullada…