Acrosport

Explica la wikipèdia que l’acrosport és un esport acrobàtic-coreogràfic que integra tres elements fonamentals: la formació de figures o piràmides corporals, les acrobàcies i els elements de força, i flexibilitat i equilibris com a transicions entre figures. Té elements de dansa, salts i cabrioles gimnàstiques com a component coreogràfic, que li atorguen el grau d’artístic.

Bé, nosaltres de dansa, salts i cabrioles encara no en fem gaires, però alguna bona caiguda la tenim compatibilitzada.

Sigui com sigui, a educació física aprenem a fer les figures i ens en en sortim força. Seguirem entrenant i esperem, a final de curs, poder fer una a mostra tots els pares i mares del centre. Ja veurem si ens en sortim…

Ah, i ens ho passem d’allò més bé, com podeu veure en aquest reportatge!