Vídeos sobre l’energia sostenible per a tothom

Us presentem els vídeos que han estat seleccionats entre tots els alumnes per a participar en el concurs de produccions audiovisuals de la xarxa de centres innovadors de la UAB.  Tots han estat elaborats en el marc del projecte d’aquest trimestre  i responen a la pregunta: Com poden ajudar les energies sostenibles a assolir els objectius de desenvolupament del mil·lenni? En l’exposició que hem fet al centre podreu veure tots els 15 vídeos realitzats. Publiquem aquí els cinc més votats. Us esperem, però, el dia de Sant Jordi per a visitar l’exposició!

El jurat de l’ICE de la UAB decidirà si ens donen algun premi, però nosaltres hem après moltes coses i estem contents amb la feina i el resultat. Felicitats a tots els grups!

1r. – Salut materna a l’Àfrica, una història

2n – Una globalització per a tothom.

3r – Playmòbils per la salut materna

 

4r – Educació primària universal

 

5e – 3 energies x a 1 objectiu!