Rodatges i postproducció

Els directors i directores  dels curtmetratges i els guionistes han estat, juntament amb els actors, fent el rodatge del petit vídeo que hem preparat. Les tècniques han estat molt diferents. Alguns hem optat per fer un Stop Motion -amb ninots o amb dibuixos -, altres pel muntatge fotogràfic amb titulars. També hi ha qui ha preferit fer un telenotícies o rodar localitzacions exteriors, pel poble o pel pati del centre. Finalment, alguns hem fet localitzacions empran les PDI de les aules i simulant exteriors. Una mica complicat tot plegat, però tenim bon material pel muntatge.

La postproducció ha estat força entretinguda, especialment en els efectes de so i la veu en off d’alguns grups. Sort de l’Audàcity, que ens ha fet un molt bon servei. Alguns encara volem repetir alguns plans i algunes escenes!  Tot es pot millorar, certament, però ja no ens queda temps!!!

Apa, a visionar els curts i a votar, que els hem de presentar a la xarxa de centres innovadors!