Autoavaluació del projecte

Hem arribat al final del projecte i cal fer una avaluació del treball de cadascú, dels productes i del que hem après. Igualment que en l’anterior projecte, hi ha tres grans parts que volem avaluar i de les quals en sortirà la qualificació final: el treball individual i el procés del treball en grup  i el producte del treball en grup.

Tot i que ens falta obrir l’exposició a les famílies i fer la visita guiada, ja podem fer una mica de balanç. Aquest enllaç et portarà a un qüestionari d’avaluació en que et caldrà valorar el teu treball, els dels teus companys i el dels teus professors. Fes-ho seriosament i medita un xic les teves respostes.

Qüestionari d’Autoavaluació

Per a respondre el qüestionari has d’accedir amb el teu usuari del centre: nom.cognom@ielesvinyes.net