Comença el 2012!

Reprenem l’activitat després de vacances. Els anys naturals no són els cursos, però són un recomençament. I, especialment, en un centre nou com el nostre, que cada trimestre és un nou esglaó cap a la consolidació de l’institut.

De moment hem acabat el primer Projecte a l’ESO  i ja comencem a preparar el segon… Tenim, finalment, una petita infraestrestructura TIC per a treballar a Internet amb ordinadors. La biblioteca també comença a tenir forma, a partir del Projecte Biblioteca Puntedu que ens han concedit. Iniciem, també, nous grups cooperatius a anglès i a socials. L’Aula virtual inaugura els primers espais de treball personal. Les pràctiques amb les lupes binoculars, ja són una realitat al laboratori. Tothom ha treballat de valent.

Aixó doncs, recapitulem i seguim fent camí.

Aquest vídeo, que hem vist a Ciències Socials, resumeix 100 anys en 10 minuts. De la Història en majúscules a la petita història del nostre centre. Que tinguem un bon 2012!

Per cert: les músiques que l’acompanyen són de cinema: “One Day”, “Dream is Collapsing” i  “Like a Dog Chassing Cars” de Hans Zimmer. No us diu res? Doncs penseu en les bandes sonores de The Dark Knight, de Pirates del Carib o d’Inception (Origen). Hans Zimmer és un crack! 🙂