Projecte “L’herbari virtual 2011”

Aprofitant l’any internacional dels boscos i la voluntat de fer un treball transversal i globalitzat entre totes les matèries, aquesta setmana es durà a terme un projecte a primer d’ESO.  L’eix central és de la creació d’un herbari virtual i la preparació d’una proposta d’hort forestal per al pati del centre.  Aquest objectiu dóna lloc a grans àmbits de treball, que seran abordats sota la responsabilitat dels alumnes treballant en grups cooperatius, duent a terme activitats diverses. Cartògrafs, naturalistes, reporters i fotògrafs són els rols que adoptaran els alumnes de primer d’ESO per a dur a terme tasques de ciències naturals, geografia, tecnologia, llengües, educació física, etc.

Un projecte que durarà 10 díes i que, properament, serà narrat en aquest espai amb la veu dels alumnes. 🙂

Bona feina a tothom!

Inici del projecte L’herbari virtual 2011