Excursió al Canal Olímpic de Castelldefels

Avui l’alumnat de 1r d’ESO hem “començat” a acomiadar el curs amb unes activitats ben refrescants! Tot i que a les 8 del matí el cel no acompanyava gaire, hem pujat a l’autocar i hem anat cap al Canal Olímpic de Castelldefels.

El temps s’ha mantingut estable i això ha permès que poguéssim realitzar les activitats previstes. En primer lloc, hem practicat canoa (ha calgut resistència i coordinació per moure la barca entre dues persones i dirigir-la cap on volíem!). Després d’una estona de descans ens hem remullat a la piscina de les instal·lacions. I, finalment, hem fet caiac (vinga remar per moure el caiac, cadascú el seu!).

Ha estat un dia ple de moments divertits, anècdotes i somriures amb el que recordarem els últims dies del curs 2012/2013 dels alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Escola Les Vinyes de Castellbisbal.

Us deixem l’àlbum de fotografies perquè pugueu veure’ns en acció!

 

Alumnat de 1r d’ESO al Canal Olímpic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *