Empordanitza’t!

Foto: Esport a la platja!

Vols venir a l’Empordà? Ets una família nombrosa? Un single? Un amant de la cultura? Un afeccionat als esports? Turisme ecològic? Ofertes de tot això i molt més en trobaràs als fulletons promocionals que estem fent els alumnes de 2n d’ESO en el nostre projecte.

La promoció de 2n a l'alberg

Foto de la promoció de 2n a l’alberg

Hem gaudit d’una magnífica estada a l’Empordà, treballant i convivint amb els companys. Un cop fet tot el treball de camp del projecte, treballarem tota la setmana per presentar el producte final: un fulletó promocional de la zona.

Us convidem el proper divendres 24 de maig a les 12.30 h a la presentació del projecte i dels treballs realitzats. Us mostrarem els diferents fulletons elaborats en grup i també uns explicarem l’estada a l’Escala. Ho farem amb els millors Pecha Kucha, uns reportatges fotogràfics amb una explicació llampec de 20 imatges en 20 segons! No us ho podeu perdre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *